Zaalverhuur

De Voorhof beschikt over verschillende zalen die voor diverse doeleinden en met wisselende opstellingen gebruikt kunnen worden.

grote zaal

De Grote zaal kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, omdat er verschillende opstellingen mogelijk zijn. Een vergadering, bruiloft, feest, condoleance of uitvoering, de Grote zaal leent zich ervoor. De zaal beschikt over een podium, geluidsinstallatie en AV apparatuur. Ook is de zaal uitgerust met een bar. Deze zaal is geschikt voor 50 tot 250 personen.

voorzaal

De Voorzaal, ook wel Ontmoetingsruimte genoemd, is een wat kleinere zaal die knus is aangekleed. Deze zaal beschikt over projectie apparatuur en een geluidsinstallatie. Ook in deze zaal is er een bar aanwezig. Deze zaal is geschikt voor 10 tot max. 45 personen.

vergaderzalen

Op de eerste etage bevinden zich nog 6 zalen. Deze zalen zijn luxe ingericht en bijzonder geschikt om in te vergaderen. De zalen zijn uitgerust met geluids en projectieapparatuur. Zaal 1 t/m 4 zijn geschikt voor max. 25 personen. De zalen 5, 6 en 7 voor max. 35 personen.

De zalen te samen zijn ook bijzonder geschikt om met u organisatie een teambuildingsdag te houden. Beneden elkaar ontmoeten en boven aan de slag met verschillende workshops. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen op aanvraag.